Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co ten corki taki dobry?

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wie ktoś może dlaczego wszystkie "topowe" teamy grają corkim? Czy on jakiegoś buffa dostał, czy może korupcja?

Nie widziałem żadnych buffów oprócz redukcji many, a więc nie wiem o co chodzi. Poza tym ostatnio widuje w cholere corkich, jednak mała część z nich coś potrafi ^^

@down patrze na te zmiany, i nic takiego tutaj nie zauważyłem, ( z patchów wprowadzonych w ostatnim czasie ) co mogło by zwiększyć jego popularność

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Trinity dostał buff'a dlatego też już się nie robi blue ez'a tylko standardowy build.

Jak już chyba każdy wie Trinity tons of dmg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

trinity, a właściwie buff ms do phage. sam zacząłem składać je na kog'mawie tak jak genja na lcs'ach i powiem że jest wyśmienity.

Opublikowano

Corki zawsze był dobry, po prostu ludzie go nie doceniali. Ładny spam ultem, escape system, dmg, do tego true dmg przy każdym AA.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

zmniejszone koszty many oraz przez trinity które jest teraz strasznie mocne. Wszystkie postacie do których może być zrobiony ten item wracają do łask.

XYZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...